Szállítási információk

1. Az utánvételes házhozszállítást/csomagpontos/postán maradó szolgáltatást az MPL futárszolgálat végzi, ennek díja min. 1090 Ft
2. Lehetőség van a PickPackPont-on történő átvételre is, melynek díja min. 1.490 Ft
 
Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap ) •, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket.:)
• sportruházat, felszerelés, cipő, raktáron nem lévő termék esetén plusz 1-2 nap elfordulhat.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Kérjük, hogy a csomagot az átvételekor minden esetben vizsgálja meg! Amennyiben az sérült vagy nyitott, az áruátvételről a futárnak jegyzőkönyvet kell felvennie. A futártól kérje jegyzőkönyv felvételét és értesítse vevőszolgálatunkat! A jegyzőkönyvről kérjen másolatot és kérjük, juttassa el részünkre.


Az áru átvételét követően kizárólag gyártási hibából származó reklamációt áll módunkban elfogadni.

 


Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

 

Az Inmedio és Relay hírlapüzletek a legtöbb esetben hétfő-vasárnapig, 8-20 óráig, PlayersRoom/PlayMax/Sportfactory 

ruházati üzletek 10-21 óráig,


Coop Star élelmiszer üzletek hétköznap 6.15-19 óráig tartanak nyitva.
 

 

Az OMV és AVANTI töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0-24 nyitva tart.

 

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.
A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

 

 

 

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

 

 

 

 

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft -  1.490 Ft
   

 

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?
A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a <> történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.
A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.
 

A munkanapon <> -ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.