Smoby baráti kerti házikó konyhával - Kerti és vízes játékok
-11%

Smoby baráti kerti házikó konyhával - Kerti és vízes játékok

Akciós ár: 95390 Ft Normál ár: 106890 Ft
Egységár: 95390 Ft / db
A termék jelenleg nem rendelhető
Termékkód: ST-7600810200
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Smoby baráti kerti házikó konyhával - Kerti és vízes játékok bemutatása

A Smoby baráti játszóház kicsik és nagyok álma: az igazi otthon érzetét kelti minden benne játszó gyerekben. A magas tető lehetővé teszi, hogy a kicsit nagyobb gyerekek is játszani tudjanak a Smoby játszóházban, vagy, hogy akár elbújjanak. Lásd vendégül a barátaid! Amikor megérkeznek, nincs más dolguk, csak megnyomni a csengőt, és az zenélni kezd! Főzzetek együtt a saját konyhádban! Amikor kész az ebéd, teríts meg! Tedd ki a helyes sorrendben a tányérokat és az evőeszközöket! A stílusos kinézetű játszóház dísze lesz kertednek! Nem kell aggódnod, a Smoby ház időjárás és UV-álló, bátran kint hagyhatod a szabadban! Működéséhez 2 db AAA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. Méretei: 155 x 217 x 172 cm, csomagolási méretek: 150 x 40 x 87 cm. 

Tartozékok: 1 db játszóház konyhával, 2 db tányér, 2 db villa, 2 db kés, 2 db kanál, 1 db vágó kés, 1 db húsvilla, 1 db szedő lapát, 2 db virsli, 1 db fazék tetővel, 2 db pohár

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!