Rólunk

Tisztelt Látogató!

 

Örömünkre szolgál és köszönjük, hogy a webshopunkban barangolsz és olvasod a "Rólunk" információs részt! :)

 

2010-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonosokkkal, 1000%-osan a vásárlók igényeire szabva. Aktív termékek száma 11.000 darab körül változik, de folyamatos a termék kínálat bővülés. Számunkra a vásárlóink a legfontosabbak, ezért priorítás a gyors kiszolgálás, a lehető legjobb áron. Szempont, hogy minél több nagy márka jelen legyen a kínálatunkban pl. Bosch, Fiskars, Mattel, Hasbro, Fisher-Price, Zippo, Adidas, Nike, Converse, Puma, Orion, Ardes, Midea, LG... a teljesség igénye nélkül. Fontos, hogy tudd minden rendelést úgy kezelünk mintha az első volna.

Elkötelezettek vagyunk a Magyarország sikerességének érdekében, ezért minden vásárlónknak áfás számlát adunk és betartjuk a hatályos fogyasztóvédelmi szabályokat. Persze mi sem vagyunk tökéletesek, ezért folyamatosan tanulunk és figyelünk, TÉNYLEG megfogadjuk a visszajelzésed és VALÓBAN javítunk is rajta, amennyiben korrekt, objektív kritikát kapunk.

Megígérjük, hogy törekedni fogunk arra, hogy a rendelésed minél előbb megkapd, mert tudjuk, hogy gyerkőcödnek, családtagodnak, barátodnak/barátnődnek, magadnak vásárolsz, vagyis tudjuk, hogy tegnapra kell, de lehetnek technikai problémáink, vagy nem készletes termékeink és ilyenkor a megszokott 1-2 munkanapos szállítási idő egy picit kitolódhat. Alkalmanként el szoktunk menni nyaralni és leltároznunk is kell. Optimális esetben ebből nem veszel észre semmit, és bár szuper csapat áll a rendelkezésedre, ilyenkor nem biztos, hogy az első csörgésre felvesszük a telefont és azonnal válaszolunk a leveledre. Kiemelt szezonban, mint például karácsony, vagy húsvét sokszor foglalt a telefonunk, de ha levelet írsz nekünk, akkor biztos válaszolni fogunk munkaidőben 1-2 órán belül, ha nagyon furfangos a kérdés, akkor lehet ebből kicsit több is.

 

Még egyszer köszönjük, hogy nálunk jársz és bízunk benne, hogy hamarosan Te is elégedett vásárlónk leszel!

 

Üdvözlettel: Ludilo.hu csapata :)

 

"Likeolj" minket a Facebook-on, hogy mindig első kézből értesülhess ajánlatainkról, vagy csak, hogy kötetlenül beszélgethessünk, és kényelmesen tarthassuk a kapcsolatot :)

like_120.