Pöttöm Borsóbabák - többféle változatban - Lányos játékok
-10%

Pöttöm Borsóbabák - többféle változatban - Lányos játékok

Akciós ár: 2680 Ft Normál ár: 2990 Ft
Egységár: 2680 Ft / db

Találd meg a pici babát a borsó belsejében! A Pöttöm meglepetés borsóbaba egy pici, kerek gyűjthető baba figura, aki egy borsó hüvelyében lakik.

Termékkód: MH-1808039
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Pöttöm Borsóbabák - többféle változatban - Lányos játékok bemutatása

Találd meg a pici babát a borsó belsejében! A Pöttöm meglepetés borsóbaba egy pici, kerek gyűjthető baba figura, aki egy borsó hüvelyében lakik. Nyisd fel az egész borsót, azonnal megtalálod a kis játékbabát, aki mellett még ruhadarabokat, kiegészítőket is találni fogsz. A borsó babák összesen 24-en vannak, szerezd meg mindet, és játssz el velük vidám történeteket. A Pöttöm meglepetés borsóbaba mérete: kb. 5 cm. Kép illusztráció, az ár egy darab babára vonatkozik, melyet bármelyik változatban szállíthatjuk!

Kiszerelés:
Kategória:
Szín:
Anyag:
Nem:

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!