Monopoly Budapest - Top Látnivalók - Társasjátékok
-22%

Monopoly Budapest - Top Látnivalók - Társasjátékok

Akciós ár: 10980 Ft Normál ár: 13990 Ft
Egységár: 10980 Ft / db

A klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly fővárosunkról készült változata. A Start mezőről kiindulva haladhatnak végig a játékosok, miközben sorban egymás után megvásárolhatják meg Budapest nevezetességeit.

Termékkód: R-63186
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Monopoly Budapest - Top Látnivalók - Társasjátékok bemutatása

A klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly fővárosunkról készült változata. A Start mezőről kiindulva haladhatnak végig a játékosok, miközben sorban egymás után megvásárolhatják meg Budapest nevezetességeit. Többek között a Városligetet, a Magyar Állami Operaházat, vagy Ferencvárost. 

Tartozékok: 1 db játéktábla, 8 db zseton, 28 db tulajdoni lap, 16 db szerencse kártya, 16 db meglepetés kártya, 32 db ház, 12 db szálloda, 1 csomag Monopoly pénz, 2 db dobókocka, játékleírás

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!