Mighty Beanz Slammer time versenypálya - MIGHTY Beanz figurák
-15%

Mighty Beanz Slammer time versenypálya - MIGHTY Beanz figurák

Akciós ár: 7190 Ft Normál ár: 8490 Ft
Egységár: 7190 Ft / db

Versenyezz, gyakorolj trükköket, hogy te lehess a legcselesebb! A Slammer Time versenypálya egy speciális aréna a Mighty Beanz baboknak, ahol megmérkőzhetnek egymással.

Termékkód: FO-MTB66504
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Mighty Beanz Slammer time versenypálya - MIGHTY Beanz figurák bemutatása

Versenyezz, gyakorolj trükköket, hogy te lehess a legcselesebb! A Slammer Time versenypálya egy speciális aréna a Mighty Beanz baboknak, ahol megmérkőzhetnek egymással. A győztes az lesz, aki a leggyorsabban ér célba. A babok mind különböznek egymástól, az pedig nagyban befolyásolja a versenyen elért eredményeiket is. Figyeld meg az ellenfeled versenyzőjét, és állítsd fel ellene a legesélyesebb babodat. A csomagban két db exkluzív versenybabot is találsz. 

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!