Kívánságpajti - rózsaszín unikornis - KÍVÁNSÁGPAJTI PLÜSSÖK
-11%

Kívánságpajti - rózsaszín unikornis - KÍVÁNSÁGPAJTI PLÜSSÖK

Akciós ár: 7090 Ft Normál ár: 7990 Ft
Egységár: 7090 Ft / db

A Wish Me Kívánságpajti rózsaszín unikornis olyan varázslatosan különleg plüssfigura, amelynek megsúghatod legtitkosabb kívánságaidat is.

Termékkód: FO-WME233/1
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Kívánságpajti - rózsaszín unikornis - KÍVÁNSÁGPAJTI PLÜSSÖK bemutatása

A Wish Me Kívánságpajti rózsaszín unikornis olyan varázslatosan különleg plüssfigura, amelynek megsúghatod legtitkosabb kívánságaidat is. A kívánságcsillagok olyan távoliak és megfoghatatlanok, de a Kívánságpajti plüssfigurádat bármikor magadhoz ölelheted és mindenhová magaddal viheted. Hogy működik? Adj egy puszit kisbarátod orrára, hogy a buksiján lévő unikornis szarv világítani kezdjen. Oszd meg vele kívánságod, majd fújj rá az unikornis szarvra, hogy az újra kialudjon. A bájos Kívánságpajti kiváló minőségű plüss, tartós és biztonságos LED világítással ellátva, automatikus kikapcsolással, puha anyagának köszönhetően kellemes érzés hozzá bújni. Tökéletes társ alvás- vagy játékidőre. Csomagolási méretek: 30 x 15,5 x 12,5 cm.

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!