Fufris nevető majom interaktív plüssfigura 30 cm - Plüss és állat,-mesefigurák

Fufris nevető majom interaktív plüssfigura 30 cm - Plüss és állat,-mesefigurák

Ár: 8990 Ft Egységár: 8990 Ft / db

Fogd meg a majom kezét, aki nem hagyja abba a kacagást! A Nevető majom interaktív plüssfigura egy barna színű vidám kismajom, aki imád nevetgélni!

Termékkód: R-08421
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Fufris nevető majom interaktív plüssfigura 30 cm - Plüss és állat,-mesefigurák bemutatása

Fogd meg a majom kezét, aki nem hagyja abba a kacagást! A Nevető majom interaktív plüssfigura egy barna színű vidám kismajom, aki imád nevetgélni! A majom puha plüssel van borítva, és amint kezet fogsz vele, a majmocska elkezd nevetni, ami kacajba csap át. Annyira nevet, hogy még remegni is fog tőle, közben a szemei ide-oda fognak ugrálni. Ha rossz kedved van, csak fogd meg a majom kezét, azonnal fel fog vidítani! A játék 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A Nevető majom interaktív plüssfigura mérete: 30 cm. 

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!