Bloomy Belles virágcserépbaba ajándékcsomag - Lányos játékok
-10%

Bloomy Belles virágcserépbaba ajándékcsomag - Lányos játékok

Akciós ár: 5390 Ft Normál ár: 5990 Ft
Egységár: 5390 Ft / db

Gyönyörű virág babák, divatos kiegészítőkkel! A Virágzó szépségek baba ajándékcsomag két Bloomy Belles mini virágcserép babát, kiegészítőket, és valódi virág magokat is tartalmaz.

Termékkód: MH-BB003A1
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Bloomy Belles virágcserépbaba ajándékcsomag - Lányos játékok bemutatása

Gyönyörű virág babák, divatos kiegészítőkkel! A Virágzó szépségek baba ajándékcsomag két Bloomy Belles mini virágcserép babát, kiegészítőket, és valódi virág magokat is tartalmaz. A babákat ki tudod emelni a virágcserépből, és menő kiegészítőkkel tudod őket divatossá, egyedivé tenni. Találd meg a meglepetés állatkákat, akik a virágcserép babák kedvencei, és játszd el vidám történeteiket. A Virágzó szépségek baba ajándékcsomag babái meglepetés csomagolásúak, csak kibontás után derül ki, kik is vannak benne. A babák mérete: kb. 8 cm. 

Kategória:
Szín:
Anyag:
Márka:
Nem:

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!