Az Ezüst-tó kincse társasjáték - Társasjátékok
-18%

Az Ezüst-tó kincse társasjáték - Társasjátékok

Akciós ár: 9880 Ft Normál ár: 11990 Ft
Egységár: 9880 Ft / db

Ki lesz a győztes? Az a játékos, aki a végén a legnagyobb vagyonnal rendelkezik.

Termékkód: R-94634
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Az Ezüst-tó kincse társasjáték - Társasjátékok bemutatása

19. században a vadnyugat állandó békétlenség földjén, az otthonaikból elűzött indiánok területeit telepesek népesítik be. Új városok nőnek ki a földből, amelyeknek lakói között nem kis számmal találhatók vándorok, kalandorok, rablók is. Ezekben az időkben a közbiztonság nem létező fogalom. A bátor átutazókra, vadászokra, bányászokra, kereskedőkre megannyi veszély leselkedik. Ebbe a Karl May által megírt izgalmas világba tekinthetnek bele a játékosok. Céljuk sok-sok kihíváson és veszélyen át legalább ötször-hatszor végig haladni a kijelölt úton, és a vetélytársakkal szemben minél több bányászati, halászati és vadászati területet szerzni. Az Ezüst-tó kincsét rejtő mezőkön aranyrögöket találnak, amiért a Bank New Orleansban a jelzett ellenértéket fizeti ki - feltéve, ha útközben ki nem rabolják őket. Ki lesz a győztes? Az a játékos, aki a végén a legnagyobb vagyonnal rendelkezik. Izgalmas úti kalandokat kívánunk!

A doboz tartalma: 1db játéktábla, 2db dobókocka, 6db játékfigura, 40db szerencse kártya, 8db halászati engedély, 8db vadászati engedély, 8db bányászati engedély, 8db játék "aranyrög", pénzek.

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!