Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura - Animagic játékok
-9%

Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura - Animagic játékok

Akciós ár: 5890 Ft Normál ár: 6490 Ft
Egységár: 5890 Ft / db

Simogasd meg a foltos kutyust! Az Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura egy szőrös, szürke foltokkal tarkított vidám kutyus, nagy gombszemekkel.

Termékkód: R-80636
  • Leírás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások
  • Fizetés, szállítás

Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura - Animagic játékok bemutatása

Simogasd meg a foltos kutyust! Az Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura egy szőrös, szürke foltokkal tarkított vidám kutyus, nagy gombszemekkel. Fésüld meg a szőrét, és ha megnyomod a hátát, ő vidáman fog vakkantani! Patch, az interaktív kutyus tele van szeretettel, gondoskodj róla, ő mindig meg fogja hálálni a törődést! A játék 2 darab LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A Animagic Patch kutya interaktív plüssfigura mérete: 25 cm.

Fizetési és szállítási információk

Csomag akár másnapra, de kb. 2 munkanap alatt ( kivéve a sportruházati termékek, mert azokat amikor felhozták a vidéki üzletekből, akkor tudjuk mi is feladni, jellemző szállítási idő 2-8 nap )•, szezonális időszakban (Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-2 nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy lehetőség szerint minél előbb eljuttassuk Önhöz a kiválasztott terméket. :)

10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!

Megrendelés összege Szállítás díja
0 Ft  -tól  1090 Ft-tól
10 kg-nál nehezebb csomag esetén egyedi szállítási díjjal tudjuk feladni!